Bun venit !

Siguranta datelor personale

1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1. AMP Telecom University este Operator de prelucrare a datelor personale inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal..

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, AMP Telecom University are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cursantilor privind situatia Contului lor, informarea  Cursantilor privind evolutia si starea Inregistrarilo, evaluarea  Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica.

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Inregistrare Cursantul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a AMP Telecom University, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre AMP Telecom University, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre AMP Telecom University, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica. De asemenea, Cursantul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre AMP Telecom University atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Anastasie Panu, Nr. 15, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 1, Ap. 11, Sector 3, Bucuresti, in atentia S.C. AMP NETWORKS & COMMUNICATIONS S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Anastasie Panu, Nr. 15, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 1, Ap. 11, Sector 3, Bucuresti, in atentia S.C. AMP NETWORKS & COMMUNICATIONS S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, AMP Telecom University poate furniza datele Cursantului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Serviciilor noastre.

1.9 Informatiile Cursantului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

2. CONFIDENTIALITATE


2.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Client/CursantPrestatarului, vor ramane in proprietatea Prestatarului.

2.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cursant/Client cu privire la Inregistrare/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Prestatarului.

2.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Prestatarului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Prestatarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  AMP Telecom University nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

2.4. Prin inscrierea in baza de date a AMP Telecom University, Clientul/Cursantul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai AMP Telecom University: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care AMP Telecom University poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata Serviciilor, etc.

 

3. CE INFORMATII COLECTAM SI SCOPUL LOR:

3.1. Informatii necesare crearii contului:

- adresa e-mail

3.2. Informatii necesarii transmiterii de notificari, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica.:

- adresa e-mail

- numar de telefon

3.3.Informatii necesare emiterii facturii si alte actvitati administrative:

- nume

- adresa