Bun venit !

Termeni si conditii

1.  DEFINITII SI TERMENI

AMP Telecom University – este denumire comerciala a S.C. AMP NETWORKS & COMMUNICATIONS S.R.L.., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Panu Anastasie, nr. 15, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1701/12.02.2015 cod unic de inregistrare 34098753.

Prestatar – AMP Telecom University sau orice partener/ colaborator.

Cursant – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o inregistrare.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cursantului transmiterea Inregistrarii si care contine informatii despre Utilizator/ Cursant si istoricul Cursantului in Site (Inregistrari, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.teluniv.ro si subdomeniile acestuia.

Inregistrare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestatar si Cursant prin care Cursantul transmite Prestatarului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a participa la Servicii/ Modulele de curs de pe Site.

Certificatul de Participare (Attendance Certificate) – certificat de companie, document emis de catre Prestatar, Cursantului in urma participarii Cursantului la Modul de curs. Certificatul de participare nu tine loc de certificat sau diploma de calificare.

Certificatul de Absolvire (Grduation Certificate) – certificat de companie, document emis de catre Prestatar, Cursantului in urma obsolvirii evaluarilor intermediare si finale de catre Cursant la Modul de curs. Certificatul de Absolvire nu tine loc de certificat sau diploma de calificare.

Sesiune - subdiviziune a unui Modul de curs. Este exprimata in ore. Durata este indicata in descrierea fiecarui Modul de curs.

Modul de curs– serviciu de formare non-formala, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestatar, Cursantului ca urmare a Contractului incheiat. Numarul Sesiunilor este indicat in descriere.

Curs – Compilatie formata mai multe Module de curs care fac parte din aceeasi arie. Numarul Modulelor de curs din componenta unui anumit curs poate fi gasita pe Site, intrand pe denumirea Cursului.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii avand un numar limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Prestatar.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestatar si Cursant, fara prezenta fizica simultana a Prestatarului si a Cursantului.

Recenzie– o evaluare scrisa de catre beneficiarul unui serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre Prestatar.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unei Recenzii sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Cursanti cu scopul de a obtine informatii despre serviciile din pagina respectiva.

Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cursantului de catre Prestatar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Prestatarului, Cursantului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Prestatar intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prestatarul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Prestatar, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Cursantului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit curs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Cursant unui alt Utilizator/Cursant in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Prestatar intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Prestatarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre AMP Telecom University, Cursantului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Prestatar, indiferent de modalitatea de livrare a serviciului.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin efectuarea unei Inregistrari pe Site, Cursantul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Prestatarul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cursant, dupa efectuarea Inregistrarii are rol de informare si reprezinta acceptarea Inregistrarii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

2.3. Contractul se considera incheiat intre Prestatar si Cursant in momentul primirii de catre Cursant de la Prestatar, prin intermediul postei electronice a notificarii de Inregistrare.

2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Prestatar pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind Certificatul de participare emis de catre Prestatar, Cursantului in urma participarii Cursantului la Modulul de curs.

3.  POLITICA DE INREGISTRARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Inregistrari ii este permis oricarui (potential) Cursant.

AMP Telecom University isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cursantului in vederea efectuarii unei Inregistrari si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cursantului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel AMP Telecom University. In oricare dintre aceste cazuri, Cursantul se poate adresa AMP Telecom University, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Prestatarul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Prestatarul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, AMP Telecom University isi rezerva dreptul de a cere Cursantilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. AMP Telecom University poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care AMP Telecom University are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita locurilor disponibile.

3.5. Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) la care nu se aplica T.V.A.

3.6. In cazul platilor online Prestatarul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cursant, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cursantul.

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Prestatarului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Prestatarul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Inregistrarii nefiind necesare informarea si acordul Cursantului. Prestatarul va fi intotdeauna responsabil fata de Cursant pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a AMP Telecom University, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Cursantului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de AMP Telecom University, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al AMP Telecom University asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al AMP Telecom University.

5.3. Orice Continut la care Cursantul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre AMP Telecom University si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea AMP Telecom University cu referire la acel Continut.

5.4. Cursantul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care AMP Telecom University confera Clientului/Cursantului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cursantul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea AMP Telecom University pentru respectivul Client/Cursant sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cursant, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea AMP Telecom University si/sau al angajatului/prepusului AMP Telecom University care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. INREGISTRAREA

6.1. Clientul/Cursantul poate efectua Inregistrari pe Site, prin adaugarea Serviciilor (Modulelor de curs) dorite in Lista de Inregistrari, urmand a finaliza Inregistrarea efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Un Serviciu (Modul de curs) este disponibil pentru adaugare in Lista de inregistrari in masura in care exista locui disponibile. Adaugarea unui Modul de curs de curs in Lista de inreigstrari, in lipsa finalizarii Intregistrarii, nu atrage dupa sine inregistrarea la Modulul de curs, implicit nici rezervarea automata a Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Inregistrarii Cursantul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de inregistrare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Inregistrarii.

6.3. Prin finalizarea Inregistrarii, Cursantul consimte ca Prestatarul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Prestatar, in orice situatie in care este necesara contactarea Cursantului.

6.4. Prestatarul poate anula Inregistrarea efectuata de catre Cursant, in urma unei notificari prealabile adresate Cursantului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cursantului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de AMP Telecom University, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cursant, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. In cazul in care Clientul/Cursantul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Inregistrarea este achitata, Prestatarul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Prestatarului de catre Cursant asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

6.5.2. pentru Comenzile achitate in numerar -> prin virament bancar intr-un cont indicat de catre Cursant;

7. POLITICA DE RETRAGERE

7.1. In cazul in care doriti sa initiati procedura de retur, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@teluniv.ro

7.2. Schimbarea Modulelor de curs nu este acceptata, odata cu inceperea prestarii acelui serviciu.

7.3. Ne rezervam dreptul de a nu onora inregistrarile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

8. SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

8.1.Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

8.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cursantului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Prestatar;

8.3. furnizarea de servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Prestatarul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

8.4. furnizarea de Servicii personalizate in mod clar după specificaţiile prezentate de Clientului/ Cursantului;

9. CONFIDENTIALITATE

9.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cursant Prestatarului, vor ramane in proprietatea Prestatarului.

9.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Client cu privire la Inregistrare/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Prestatarului.

9.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Prestatarului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Prestatarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  AMP Telecom University nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9.4. Prin inscrierea in baza de date a AMP Telecom University, Cursantul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai AMP Telecom University: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care AMP Telecom University poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata Serviciilor, etc.

10. PUBLICITATE

10.1. Newsletterele AMP Telecom University sunt transmise prin intermediul e-mailului din domeniul "@teluniv.ro" sau "ampteluniv@gmail.com". Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

10.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea AMP Telecom University in acest sens.

10.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cursant se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau din Cont.

10.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

11. FACTURARE – PLATA

11.1. Preturilor Modulelor de curs afisate in cadrul site-ului www.teluniv.ro nu se aplica T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

 

11.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Inregistrare. Prestatarul va emite catre Cursant un bon fiscal, in urma platii contravalorii serviciilor, sau o factura, care se va solicita in mod expres, obligatia Cursantului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

11.2. Prestatarul poate pune la dispozitie Cursantului trei modalitati de plata, dupa cum urmeaza:

11.2.1 Plata integrala online prin card bancar de debit (sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD).

11.2.2 Plata online in maximum 6 (sase) rate egale fara dobanda prin cardurile bancare specifice (Card Avantaj, Star Card, Bonus Card si Cardul de cumparaturi Alpha Bank)

11.2.3 Plata integrala in numerar la data inceperii Modulului de curs.

11.3. Platile online sunt procesate prin sistemul de plata MobilPay ce presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.

11.4. Prestatarul va transmite Cursantului factura aferenta Inregistrarii ce contine Servicii vandute de AMP Telecom University, cu exceptia Serviciilor vandute de partenerii AMP Telecom University.

11.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Inregistrarii, Cursantului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Inregistrari, existente in Cont.

11.6. Prin aceasta modalitate de comunicare Cursantul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de AMP Telecom University.

11.7. Prin trimiterea Inregistrarii, Cursantul isi exprima acordul sa primeasca facturile atat in format electronic prin adaugarea acestora de catre AMP Telecom University in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau cat si in format fizic, la prima sedinta din modul.

12.  FURNIZAREA SERVICIILOR

12.1. Prestatarul va efectua furnizarea Serviciilor afisate pe site-ul "teluniv.ro" numai pe teritoriul Romaniei.

12.2.Data furnizarii, durata, tipul, limba si locul desfasurarii Modulelor de curs afisate pe Site, sunt indicate in descrierea fiecarui Modul de curs in parte.

13. GARANTII

Prestatarul nu garanteaza Cursantului obtinerea anumitor posturi/ job-uri/ locuri de munca ca urmare a participare a participarii Cursantului la unul dintre Modulele de curs puse la dispozitie de catre Prestatar.

14.INSCRIEREA DE RECENZII-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Inscrierea de Recenzii-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Cursanti, in sectiunea“Recenzii”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile unui serviciu.

In momentul inregistrarii unei anumite Recenzii/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Cursantii acorda Prestatarului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Prestatarului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator/Cursant, in momentul inscrierii de Recenzie/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

-    sa faca referiri doar la caracteristici unui Modul de curs/ Serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Inregistrarii;

-    sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

-    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cursant;

-    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

-    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit  serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

-     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

-     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Prestatarul;

-    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre  Prestatar sau sa inscrie Recenzii/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

-     sa nu utilizeze Recenzia/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Prestatarul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Prestatarului inscrise pe Site.

Cand o Recenzie/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Cursant ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Prestatar pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Prestatar.

In cazul in care  Prestatarul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Cursantului de a inscrie Recenii/Comentarii/Intrebari in sectiunea “Recenzii”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciile furnizate de catre Prestatar, Cursantii au la dispozitie formularul de contact din cadrul Site-ului: http://teluniv.ro/contacts/. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

15. CONVENTII DE PREZENTARE SI COMUNICARE

15.1. Orice comunicare intre AMP Telecom University si Clientii/ Cursantii romani va fi facuta in limba romana, exceptie facand comunicarea dintre AMP Telecom University si Utilizatori/ Cursanti care nu vorbesc limba romana.

15.2. informatiile de pe Site-ul www.teluniv.ro sunt prezentate in limba roamana, cu posibilitatea traducerii in limba engleza, selectand aceasta optiune.

15.3 Continutul Modulelor de curs este prezentat, in mod implicit, in limba romana. Acesta poate fi prezentat, la cerere sau daca Cursantul au fost informati in acest sens, si in limbile engleza si/ sau franceza.

15.4. Continutul Modulelor de curs poate contine termeni specifici in limba engleza.

16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. AMP Telecom University a depus notificare in vederea inregistrarii ca si Operator de date cu caracter personal in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

16.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, AMP Telecom University are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

16.3. Scopul colectarii datelor este: informarea Cursantilor privind situatia Contului lor, informarea  Cursantilor privind evolutia si starea Inregistrarilor, evaluarea Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica.

 

16.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Inregistrare Cursantul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a AMP Telecom University, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre AMP Telecom University, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre AMP Telecom University, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica. De asemenea, Cursantul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre AMP Telecom University atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

16.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

16.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Anastasie Panu, Nr. 15, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 1, Ap. 11, Sector 3, Bucuresti, in atentia S.C. AMP NETWORKS & COMMUNICATIONS S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

16.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Anastasie Panu, Nr. 15, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 1, Ap. 11, Sector 3, Bucuresti, in atentia S.C. AMP NETWORKS & COMMUNICATIONS S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

16.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

16.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

16.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

16.8. De asemenea, AMP Telecom University poate furniza datele Cursantului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Serviciilor noastre.

16.9 Informatiile Cursantului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

17. CE INFORMATII COLECTAM SI SCOPUL LOR:

17.1. Informatii necesare crearii contului:

- adresa e-mail

17.2. Informatii necesarii transmiterii de notificari, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica.:

- adresa e-mail

- numar de telefon

15.3.Informatii necesare emiterii facturii si alte actvitati administrative:

- nume

- adresa

18. FORTA MAJORA

18.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

18.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

19. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre AMP Telecom University si Clienti / Cursantii se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.