Bun venit !

Opiniile si experientele cursantilor nostri

De ce credem ca te-ar ajuta sa participi si tu la cursurile noastre?

  • Cu totii avem nevoie de ajutor pe drumul ales. Cursanti care isi ating obiectivele profesionale. Acesta este rezultatul imbinarii armonioase dintre informatia de cea mai buna calitate, indrumarea trainerilor nostri, si efortul personal, intalnita la cursurile noastre.
  • Cel mai mare avantaj pe care il vei obtine este timpul. Vei fi indrumat de traineri cu multi ani de experienta practica, pusi la dispozitia ta prin aceste cursuri, cu scopul scurtarii considerabile a curbei de invatare si a drumului spre evolutie profesionala.
  • Majoritatea cursantilor nostri isi incep cariera dorita sau obtin un job mai provocator din punct de vedere tehnic, rapid dupa finalizarea cursurilor.
  • Cursantii nostri primesc oferte de angajare din partea marilor angajatori din domeniu.
  • Instructorii nostri sunt profesionisti care ofera cursantilor anii de experienta si know-how.
  • Materialele noastre de curs sunt tinute la zi cu cele mai noi trenduri tehnologice.
  • Trainerii nostri se adapteaza usor la orice tip de cursanti.
  • Vei face parte dintr-o comunitate de oameni cu interese comune si iti vei face multi prieteni.
  • Vei beneficia de atentia de care ai nevoie, gratie grupelor cu numar mic de participanti (maximum 9 persoane).
  • Poti beneficia de sesiuni gratuite de mentorat si coaching inainte de un eventual interviu tehnic

Cateva cuvinte din partea cursantilor nostri:

 

Lavinia Glaman (cursant MANA1):

Cursul MANA1 a fost cea mai buna alegere si m-a ajutat sa avansez in directia dorita. Este bine structurat si contine toate informatiile de care am avut nevoie pentru a intelege mai usor notiunile de telecom.

Alex face parte din oamenii aceia speciali care reusesc sa-ti deschida mintea prin modul in care explica lucrurile si totul pare dintr-o data mult mai simplu. In plus, mi-a lasat impresia ca aceasta academie a fost infiintata din pura pasiune pentru telecom si din dorinta de a da ceva mai departe. Ii sunt recunoscatoare pentru acest lucru si apreciez efortul depus in a realiza acest curs!

Florin Buja (cursant MANA1):

Acest training pe care l-am urmat (MANA1), a fost un pas important in deschiderea de noi oportunitati in alegerea unei cariere in telecom. El a imbinat elemente tehnice cu exemple pe care le regasim in viata cotidiana si a conturat un pachet de cunostiinte ce imi vor constitui o baza in cariera pe care o cladesc. Atmosfera este una relaxata si impreuna cu devotamentul profesional al trainerului a fost construit un curs pe care il recomand oricarei persoane ce doreste sa isi consolideze sau sa invete despre domeniul acesta!

Vasilescu Alin Alexandru (cursant MANA1):

Tinand cont de faptul ca am inceput un frumos drum in domeniul telecom, ar fi nedrept sa nu aduc cateva cuvinte de lauda la adresa lui Alex si cursurilor sale. Totul a inceput din curiozitatea si atractia fata de acest domeniu. Timpul trecea, acumulasem cunostinte telecom din diverse surse; insa pentru a intelege corect si logic acest vast domeniu, m-am gandit ca am nevoie de un "ghid". Prin intermediul unui prieten am aflat de AMP Telecom University si totul s-a schimbat. Atmosfera destinsa si prietenoasa, raspunsurile lui Alex la intrebarile puse de mine asupra neclaritatilor intampinate, mi-au conturat o baza de cunostinte care m-au ajutat la angajarea in telecomunicatii. Incepand acest curs/cursuri, veti avea parte de explicatii detaliate si formulate pe intelesul tuturor, Peste neclaritatile intampinate am trecut cu usurinta ,cerandu-i explicatii indrumatorului (mentionez si sfatuiesc pe oricine care face acest curs sau altele si intamplina dificultati in intelegere, sa puna de fiecare data intrebari. Personal, pentru a ajunge sa inteleg logic, am adresat chiar si de 2 sau 3 ori aceeasi intrebarare asupra unor diverse subiecte). Acest curs, impreuna cu studiul particular, vor face o buna echipa in reusita unei angajari in acest domeniu. Asadar, daca aveti nevoie de sfaturi si explicatii, va recomand acest curs din inima. Multumesc Alex pentru curs, explicatii si exprienta traita.

Daniela Catalina Gudana (cursant MANA1):

Dincolo de atmosfera relaxanta si prietenoasa, seriozitatea si profesionalismul definesc cel mai bine echipa AMP Telecom University. Structura cursurilor este foarte bine pusa la punct, acestea desfasurandu-se in mod interactiv, ceea ce reprezinta un foarte mare avantaj. La sfarsitul modulului de MANA 1 am constientizat importanta informatiilor dobandite si am descoperit un nou domeniu care imi place si in care imi doresc sa activez. Experienta a fost, asadar, una definitorie pentru cariera mea si recomand acest curs, fara indoiala, tuturor celor care sunt la inceput de drum in domeniul telecomunicatiilor.

Andrei Rogojinoiu (cursant MANA1):

Experienta alaturi de voi a fost una foarte interesanta. Am invatat multe lucruri noi ce vor fi foarte utile, pentru mine, in viitor. Sedintele au fost concentrate pe ceea ce era esential, iar interactiunea dintre trainer si cursanti a fost principalul factor care a contribuit la o intelegere mai buna a materialului. In concluzie, un curs foarte reusit! Felicitari!

Ovidiu Albastroiu (cursant MANA1):

Dorind o cariera in telecomunicatii, cursurile MANA1 au fost ocazia perfecta de a ma propulsa in acest domeniu. Inca de la inceput am fost incantat de calitatea materialelor cat si de profesionalismul de care a dat dovada instructorul. Imediat dupa absolvirea cursului am reusit sa fiu acceptat la mai multe interviuri pentru un job in telecomunicatii, datorita cunostintelor acumulate aici. Cel mai mult mi-a placut faptul ca fiecare notiune era explicata pe intelesul fiecarui cursant, impreuna cu mediul interactiv si faptul ca instructorul era dispus sa dezbatem ultimele noutati din telecom. Recomand cursul tuturor celor care vor un punct de plecare pentru o cariera in telecomunicatii!

Catalina-Ioana Stan (cursant MANA1):

Participarea la acest curs m-a ajutat sa inteleg partea practica a telecomunicatiilor si totodata mi-a oferit o idee despre ceea ce trebuie sa cunosc daca vreau sa urmez o cariera in telecom. In opinia mea, structura cursului este bine definita, iar notiunile prezentate pot fi intelese cu usurinta din materialele puse la dispozitie si explicatiile date de trainer. Va multumesc!